Κλείστε Ραντεβού

Rescue Cream

Κρέμα Διάσωσης

Η “Rescue Cream” προορίζεται για εξωτερική χρήση και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε περιπτώσεις όπως ξηρό δέρμα, ερεθισμοί, εκζέματα, εγκαύματα, τσιμπήματα, διαστρέμματα, ερεθισμένο δέρμα από έκθεση στον ήλιο, κοκκινίλες, και άλλα προβλήματα δερματικής φύσης.

Η Rescue Cream χρησιμοποιείται κυρίως για την περιποίηση και την ανακούφιση της επιδερμίδας

Η κρέμα δεν περιέχει ζωικά λίπη κι έχει ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών. 

Πολύ συχνά χρησιμοποιείτε στην Ρεφλεξοθεραπεία πριν τις μαλάξεις ως θεραπευτικό μέσο και βέβαια στο χώρο του αθλητισμού πριν την σωματική άσκηση, αλλά και μετά την άσκηση. Γίνετε επάλειψη στα σημεία του σώματος που πρόκειται να καταπονηθούν για να βοηθήσει να μειωθεί η πίεση που συχνά προκαλεί δυσάρεστα επακόλουθα.

Πότε μπορεί να χρησιμοποιηθεί η Rescue Cream;

Φλεγμονές και ερεθισμοί: Η Rescue Cream μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να καταπραΰνει το δέρμα και να ανακουφίσει από φλεγμονές και ερεθισμούς, ή πόνους, όπως αυτοί που προκαλούνται από εξωτερικούς παράγοντες, όπως κοκκινίλες από τον ήλιο ή ερεθισμοί από τσίμπημα εντόμων, ή πόνους από κούραση ή τραυματισμό.

Ξηρότητα: Εάν η επιδερμίδα σας είναι ξηρή και έχει την τάση να ξηραίνεται περαιτέρω, η Rescue Cream μπορεί να χρησιμοποιηθεί για ενυδάτωση και ανακούφιση.

Εγκαύματα: Μπορεί να εφαρμοστεί σε μικρά εγκαύματα για να βοηθήσει στην ανακούφιση και την ανάκτηση του δέρματος.

Σκασμένο και τραυματισμένο δέρμα: Εάν έχετε σκασμένο ή τραυματισμένο δέρμα, η κρέμα μπορεί να βοηθήσει στην αναπαραγωγή του δέρματος και την ανάκτηση. Ακόμα και σε τομή από χειρουργική επέμβαση.

Συναισθηματικό άγχος: Σε ορισμένες περιπτώσεις, η κρέμα χρησιμοποιείται από ανθρώπους ως ένα είδος ψυχολογικής στήριξης για να βοηθήσει στη διαχείριση του συναισθηματικού άγχους, καθώς πιστεύουν ότι η εφαρμογή της μπορεί να τους παράσχει αίσθηση χαλάρωσης και ανακούφισης. Άνθρωποι με αυτοάνοσα δερματικά προβλήματα όπως, ψωρίαση ή λεύκη, μετά την συστηματική χρήση της rescue cream σε συνδυασμό με την εξατομικευμένη ανθοθεραπεία Bach για την επίλυση των ψυχολογικών και συναισθηματικών καταστάσεων που αντιμετώπιζαν, η ψωρίαση ή η λεύκη, εξαφανίστηκαν.

Αυτά είναι μερικά παραδείγματα καταστάσεων όπου μπορεί να χρησιμοποιηθεί η Rescue Cream, αλλά πάντα πρέπει να συμβουλεύεστε τον γιατρό σας, ειδικά αν αντιμετωπίζετε σοβαρά προβλήματα δέρματος.

Οδηγίες χρήσης Rescue Cream

  • Καθαρίστε και στεγνώστε το δέρμα που θέλετε να εφαρμόσετε την κρέμα.
  • Εφαρμόστε μια μικρή ποσότητα της κρέμας στην περιοχή που χρειάζεται περιποίηση.
  • Κάντε απαλό μασάζ με κυκλικές κινήσεις μέχρι να αποροφηθεί πλήρως.
  • Επαναλάβετε μέσα στην ημέρα.