Κλείστε Ραντεβού

Rescue Remedy

Ίαμα έκτακτης Ανάγκης

Το Rescue Remedy είναι ένα ίαμα Διάσωσης. Είναι ένα δημοφιλές φυτικό προϊόν που χρησιμοποιείται για τη διαχείριση του άγχους, του στρες και της έντασης που βιώνουμε στο τώρα μας. Είναι ένας τρόπος για να βοηθήσει να επαναφέρουμε την ψυχική ηρεμία και την σωματική μας χαλάρωση άμεσα.

Το Rescue Remedy συχνά προτείνεται να το έχουμε πάντα μαζί μας για διάφορους λόγους. Οι κύριοι λόγοι για τους οποίους κάποιος θα μπορούσε να έχει το Rescue Remedy πάντα μαζί του είναι οι εξής:

Άγχος και στρες: Το Rescue Remedy χρησιμοποιείται συνήθως για να αντιμετωπίσει έκτακτες καταστάσεις άγχους και στρες που συμβαίνουν στο τώρα σας. Το να έχετε το Rescue Remedy στην τσάντα σας μπορεί να σας παρέχει άμεση ανακούφιση. Πχ, σε ομιλία, συνέντευξη, εξετάσεις, οδοντίατρο, φοβίες, φοβία της πτήσης, χειρουργείο, στρες στην εργασία, στο σχολείο, ή σε άλλες καθημερινές δραστηριότητες. Αν γνωρίζετε από πριν τι είναι αυτό που πρόκειται να σας αγχώσει, το καλύτερο είναι να ξεκινήσετε την λήψη του Rescue Remedy από την προηγούμενη μέρα έως και τρεις έως πέντε μέρες νωρίτερα, πριν ακόμα έρθετε σε επαφή με τον στρεσογόνο παράγοντα.

Αντιμετώπιση έκτακτων καταστάσεων: Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης, όπως ατυχήματα, τραυματισμοί, ή αντιμετώπιση άλλων απρόβλεπτων περιστατικών όπου μπορεί να προκύψει στρες και έντονα συναισθήματα.

Ψυχολογική στήριξη: Για ορισμένα άτομα, το Rescue Remedy λειτουργεί ως ένα είδος ψυχολογικής στήριξης που τους δίνει αίσθηση ασφάλειας και ανακούφισης. Έχοντας το πάντα κοντά τους, αισθάνονται πιο προετοιμασμένοι να αντιμετωπίσουν τυχόν δύσκολες καταστάσεις.

Τρόπος χρήσης Rescue Remedy

Απευθείας στο στόμα, ή σε ένα ποτήρι νερό, ή οποιοδήποτε άλλο ρόφημα, ρίχνουμε 4 σταγόνες και πίνουμε γουλιά γουλιά μέχρι να ηρεμήσουμε. Αν δεν υπάρχει κάποιο υγρό διαθέσιμο, ή το άτομο δεν είναι σε θέση να πάρει τις σταγόνες απευθείας στο στόμα, τότε υγραίνουμε με το ίαμα τα χείλη, τους κροτάφους, τους καρπούς, ή την περιοχή πίσω από τα αυτιά του.

Επαναλαμβάνουμε μέχρι να επέλθει ηρεμία και ισορροπία. Όσο πιο επείγουσα είναι η συνθήκη του ατόμου, η επανάληψη μπορεί να γίνετε κάθε 5-10 λεπτά. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για εξωτερικές επαλείψεις σε εγκαύματα, τσιμπήματα, δαγκώματα, πρηξίματα, πονόδοντο κλπ.

Ωστόσο, είναι σημαντικό να θυμάστε ότι το Rescue Remedy είναι ένα φυτικό προϊόν και δεν πρέπει να αντικαθιστά την επίσκεψη σε εξειδικευμένο γιατρό, ολιστικό, ανθοθεραπευτή, ειδικά εάν αντιμετωπίζετε χρόνια ή σοβαρά προβλήματα ψυχικής υγείας. Πάντα συμβουλευτείτε τον επαγγελματία υγείας σας για συμβουλές και αντίστοιχη θεραπεία, αν αυτό είναι απαραίτητο.