Κλείστε Ραντεβού

Συναίσθημα

Ευχάριστο ή Δυσάρεστο

Τα συναισθήματα είναι χημικές ουσίες που μπορεί να σκοτώσουν ή να θεραπεύσουν.

Το Συναίσθημα είναι μια υποκειμενική συνειδητή εμπειρία. Είναι αποτέλεσμα περίπλοκων ορμονικών επιδράσεων και του ασυνείδητου νου. Τα συναισθήματα είναι πολύ δύσκολο να ελέγχονται με συνειδητή προσπάθεια. Προκαλούν την αλλαγή συμπεριφοράς στα θηλαστικά ανάλογα με την κατάσταση στην οποία βρίσκονται. Στον άνθρωπο τα συναισθήματα πολλές φορές, γίνονται η αιτία να μην μπορεί να ζει κανείς σε ισορροπία και σε αρμονία την ζωή του.

Τα συναισθήματα είναι μια σημαντική πτυχή της ανθρώπινης εμπειρίας και επηρεάζουν την ψυχολογική μας κατάσταση, την αντίδρασή μας σε καθημερινές καταστάσεις και την επικοινωνία μας με τους άλλους. Αναγνωρίζοντας και κατανοώντας τα συναισθήματά μας, μπορούμε να αναπτύξουμε μια καλύτερη συνείδηση του εαυτού μας και να αντιμετωπίσουμε αποτελεσματικότερα τις προκλήσεις της ζωής.

Οι προσωπικές μας εμπειρίες, οι κοινωνικές συνθήκες, οι πεποιθήσεις μας και οι προσδοκίες μας διαμορφώνουν τον τρόπο που σκεφτόμαστε και τα συναισθήματα μας. Επιπλέον, τα συναισθήματα μπορούν να έχουν διάφορα επίπεδα έντασης, από απαλά και αδιάφορα έως έντονα και επιρρεπή σε ακραίες αντιδράσεις.

Συμπέρασμα

Αν βρίσκεστε στο δρόμο της αλλαγής είναι σημαντικό να έχετε υπομονή, κατανόηση και εν συναίσθηση με τον ίδιο σας τον εαυτό. Ο βαθμός εκτίμησης που έχει ο κάθε άνθρωπος για τον εαυτό του και τα ανάλογα συναισθήματα που προκύπτουν από αυτήν, είναι το επίκεντρο της Ψυχής. Ο βαθμός εκτίμησης του εαυτού βρίσκεται πολύ βαθιά και δεν μπορεί να επηρεαστεί με γρήγορα και επιφανειακά μέτρα. Ωστόσο είναι δυνατόν να αλλάξει κανείς τον εαυτό του από την στιγμή που είναι αποφασισμένος γι’ αυτή την αλλαγή!

Γιατί να επιλέξουμε την θεραπεία bach;

Η αλληλεπίδραση συναισθημάτων, σκέψης και σωματικής αντίδρασης είναι συνθήκες στενά συνυφασμένες μεταξύ τους. Η Ανθοθεραπεία Bach είναι μια από τις πολλές θεραπείες που μπορεί κανείς να επιλέξει για την εξισορρόπηση και την αρμονία μεταξύ της Ψυχής, του Νου και του Σώματος.

Tα Ιάματα Bach, μπορούν να σας βοηθήσουν ποιο γρήγορα, και πιο εύκολα στον προσωπικό στόχο που θέτετε κάθε φορά!

Η συναισθηματική υγεία έχει να κάνει με το πώς σκεφτόμαστε και πως νιώθουμε. Σχεδόν ο καθένας από εμάς έχει κάποιο χαρακτηριστικό που βρίσκεται εκτός αρμονίας.

Αυτό που είναι σημαντικό όταν αναζητάμε βοήθεια και στήριξη από έναν BFRP απευθείας από το κέντρο Bach της Αγγλίας, είναι να είμαστε ανοιχτοί να μιλήσουμε για όλα όσα μας απασχολούν και μας γεμίζουν αρνητικά συναισθήματα και αρνητικές σκέψεις.

Τα 38 Ιάματα Bach εργάζονται αποτελεσματικά σε πολλά επίπεδα:

  • Επείγοντα οξεία περιστατικά
  • Περαστικές συναισθηματικές διαθέσεις
  • Βαθιά ριζωμένα συναισθήματα
  • Χαρακτηριστικά προσωπικότητας
  • Αυτοεξέλιξη
  • Ψυχοσωματικά
  • Ασθένεια

Πως θα σας βοηθήσουν τα ανθοϊάματα bach;

Τι είναι αυτό που νιώθετε και για ποιο λόγο το νιώθετε, είναι ο οδηγός μας για να επιλέξουμε το πλέον κατάλληλο θεραπευτικό μίγμα για εσάς προσωπικά. Τα Ιάματα Bach θα σας βοηθήσουν να νιώσετε πιο χαρούμενοι και ήρεμοι και θα σας χαρίσουν μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και σιγουριά.

Δεν θεραπεύουν ασθένειες που ήδη έχουν εμφανιστεί αλλά μπορούν να βοηθήσουν στην καλύτερη ψυχολογία και αντιμετώπιση της ασθένειας ώστε το σώμα σας να ανταποκριθεί καλύτερα στην όποια φαρμακευτική αγωγή λαμβάνει.

Με την λήψη των Ιαμάτων Bach θα αποδυναμωθεί το αρνητικό συναίσθημα ή η αρνητική σκέψη και θα επηρεάσει θετικά το ενεργειακό πεδίο του σώματος ώστε να βρει την δύναμη και την χαμένη ενέργεια προς την ίαση του σώματος.

Έτσι βλέπουμε ότι ασθένειες που αργούν να θεραπευθούν, ή που δεν έχουν μια θετική σταδιακή εξέλιξη προς την ίαση του σώματος, η συμπληρωματική θεραπεία των Ιαμάτων Bach, παράλληλα με την οποιαδήποτε φαρμακευτική αγωγή λαμβάνει το σώμα, πολλές φορές κάνει την διαφορά φέρνοντας τα αναμενόμενα αποτελέσματα.

Τα ανθοιάματα Bach είναι μια φυσική ενεργειακή θεραπεία που δεν επηρεάζει και δεν επηρεάζεται από καμία άλλη θεραπεία ή φαρμακευτική αγωγή. Είναι ακίνδυνα και μπορούν να δοθούν με ασφάλεια σε μωρά, παιδιά, ζώα, φυτά, ασθενείς.
Χρησιμοποιείτε επιτυχώς πάνω από 80 χρόνια σε πολλές χώρες άνα τον πλανήτη, όπως, Αγγλία, Ιταλία, Ελβετία, Ολλανδία, Σερβία, από το κεντρικό σύστημα υγείας της Αμερικής κ αλλού.

Είναι πολλές οι περιπτώσεις κλασικών γιατρών, κτηνιάτρων, οδοντιάτρων, ψυχοθεραπευτών, φυσιοθεραπευτών, που μας καλούν για να χορηγήσουμε ιάματα Bach σε δικούς τους ασθενείς σαν ένα συμπληρωματικό μέρος της δικής τους αγωγής.

* Αν ήδη λαμβάνετε θεραπεία από έναν ιατρό ή άλλο επαγγελματία, σας προτείνω να τον/την ενημερώσετε για την απόφαση σας να λάβετε Ιάματα Bach. Οποιαδήποτε απόφαση να σταματήσετε ή να μειώσετε οποιαδήποτε άλλη αγωγή ενδεχομένος που λαμβάνετε, θα πρέπει να ληφθεί σε συνεργασία με τον αντίστοιχο επαγγελματία που είναι Υπεύθυνος για αυτή την θεραπεία.

 

“BACH Για Μια Υγιή Ζωή”

Αλλάζουμε το συναίσθημα, αλλάζουμε την ποιότητα στη ζωή μας!