Κλείστε Ραντεβού

Βρείτε το δικό σας μίγμα Ιαμάτων Bach

Όσοι αντιμετωπίζουν εύκολα προβλήματα και έχουν καλή αντίληψη των συναισθημάτων τους, μπορούν να αποφασίσουν για τον εαυτό τους χωρίς την παρέμβαση ενός εξειδικευμένου συμβούλου.

Ο Δρ. Edward Bach μας συμβουλεύει να χρησιμοποιούμε μέχρι 7 από τα ιάματα του, σε ένα μπουκαλάκι θεραπείας, για τη ξεχωριστή, μοναδική, συναισθηματική κατάσταση ενός ατόμου.

Για να βρείτε τον κατάλληλο συνδυασμό για εσάς, αναρωτηθείτε, «Με τι παλεύω;» ή «Πώς νιώθω;»

Στη συνέχεια, επιλέξτε το ίαμα που πιστεύετε ότι ισχύει για εσάς και την κατάστασή σας μέσα από τις 7 κατηγοριοποιημένες ομάδες συναισθημάτων του Dr Edward Bach “ΕΔΩ. Μπορείτε να επιλέξετε από πολλές κατηγορίες λουλουδιών. Μπορείτε να συνδυάσετε έως και 7 αποστάγματα λουλουδιών Bach στο προσωπικό σας μίγμα.

Σε περίπτωση που χρειάζεστε κάποια επεξήγηση, η διευκρινιστική ερώτηση παρακαλώ να μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μου. Προσδοκώ με χαρά να σας γνωρίσω.

Όμως ξεκάθαρα, αυτή η προσέγγιση είναι λιγότερο βοηθητική σε άτομα που έχουν κολλήσει ή των οποίων τα προβλήματα φαίνεται να τους ξεπερνάνε. Μην απογοητευτείτε από το σύστημα των Ιαμάτων Bach αν δεν δείτε βελτίωση στο πρόβλημα σας.

Τολμήστε να ζητήσετε την βοήθεια ενός εξειδικευμένου συμβούλου που θα σας βοηθήσει για μια πιο εύστοχη επιλογή ιαμάτων Bach.

Εάν γνωρίζετε ήδη ποια ιάματα Bach θέλετε, μπορώ να φτιάξω ένα μίγμα θεραπείας για εσάς, κατόπιν αιτήματος για αποστολή με courier.

  • Κόστος Συμβουλευτικής μέσω email info@anthoiamata-bach.gr = 20.00€
  • Κόστος Συνεδρίας “ΕΔΩ
  • Κόστος Ατομικού Μίγματος Bach 30ml= 7.00€ (το κόστος μεταφορικών και αντικαταβολής επιβαρύνουν τον πελάτη)
  • Κόστος Ατομικού Μίγματος Bach 50ml= 8.00€ (το κόστος μεταφορικών και αντικαταβολής επιβαρύνουν τον πελάτη)