Κλείστε Ραντεβού

Πως γίνονται οι Συνδερίες

Θα γίνει μια προσωπική συζήτηση για να αναγνωρίσουμε τα συναισθήματα που νιώθετε, πως υπερισχύουν και διακυβεύουν τη σχέση σας με τον εαυτό σας ή και με τους άλλους. Η συζήτηση θα μας βοηθήσει να επιλέξουμε το πλέον κατάλληλο μίγμα των Ιαμάτων Bach για εσάς.

Διάρκεια Συνεδρίας

Έως και 60 λεπτά και 30 έως 40 λεπτά κάθε ακόλουθη συνεδρία.

Πρώτη Συνεδρία

Έχει μεγαλύτερη διάρκεια, για να δοθεί χρόνος να σας εισάγω στα Ανθοϊάματα Bach και επίσης για να μπορέσω να κρατήσω σημειώσεις των σημαντικότερων λεπτομερειών της συνεδρίας μας. Στο τέλος της πρώτης συμβουλευτικής συνεδρίας θα έχουμε καταλήξει στην σύνθεση για το προσωπικό σας μίγμα και θα συνοδεύεται με ένα έντυπο που θα σας ενημερώνει για τον τρόπο λήψης. Η τιμή αυτών συμπεριλαμβάνεται στην αμοιβή της Συμβουλευτικής Θεραπείας.

Μετέπειτα Συνεδρίες

Θα έχουμε μια σύντομη επικοινωνία τρεις εβδομάδες μετά την πρώτη συνεδρία μας, για να εξετάσουμε την νέα σας κατάσταση και να αποφασίσουμε αν είναι απαραίτητη μια επόμενη ολοκληρωμένη συνεδρία στο στάδιο που βρίσκεστε. Η θεραπευτική διαδικασία προχωράει σύμφωνα με τον δικό σας ρυθμό. Οι ανάγκες του κάθε ανθρώπου είναι διαφορετικές οπότε δεν υπάρχουν απόλυτοι κανόνες.

Κλείστε Ραντεβού

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και κλείστε ραντεβού για συνεδρία μέσω Teams, Viber ή Τηλεφωνικά.

    Κόστος Πρώτης Συνεδρίας: 40€ (συμπεριλαμβανομένου του μίγματος θεραπείας)
    Μετέπειτα Συνεδρίες: 35€ (συμπεριλαμβανομένου του μίγματος θεραπείας)
    Πολιτική Ακυρώσεων: Προειδοποίηση ακύρωσης έως 24 ώρες νωρίτερα του καθορισμένου ραντεβού και επαναπροσδιορισμός νέου.